Založ si blog

Ruskí mierotvorcovia vedú. . .

… opäť spravodlivý vojenský vlastenecký boj proti fašizmu, tentoraz proti liberálnemu a imperialistickému. V 45-tom za cenu nesmiernych ľudských obetí to bol boj víťazný. Vtedy ich ľudia akceptovali niekde i vítali. Lenže vtedy na Zemi nebolo toľko pokryteckých, zapredaných, zmanipulovaných ľudí a ľudí bez morálnych zásad a lásky v srdci. Jednoducho nebolo toľko zlých tu i tam.

Vidím letiace rakety bratovražednej vojny horiacej v Novorossii už osem rokov, je mi ľúto ruských vojakov, ktorí položili či položia životy v tomto konflikte, je mi ľúto chlapca, ktorý včera ráno v nemom strachu musí snímať nízko letiacu vysokopresnú raketu a zavesiť video na Youtube. Všetky deti i ostatní ludia tam žijúci sa stali obeťami a rukojemníkmi elít vydávajúcich zlo za dobro, lož za pravdu. A pri tom ukrývajú nenávisť v sebe za falošnú solidaritu.

Dal by som to „na Merčiaka“ ale radšej si budem vizualizovať, ako Biden žuje svoju kravatu po vzore Saakašviliho.

Tak kedy skončí SVO?

12.03.2024

1/ keďže na Ukre nechcú vztýčiť bielu vlajku, tak asi potom, čo vztýčia iba vlajku čiernu. 2/ keď RF dokončí denacifikáciu a demilitarizáciu svojho suseda. 3/ keď Európa dotancuje svoj posledný valčík. 4/ Keď Pavlovi sa pomieša v hlave všetko tak, že sa znovu stane Šavlom a začne písať listy. 5/ keď sa Nato a Otan vráti do búdy a nebude štekať na Fera z Ríma. [...]

Vojíni, vojaci prešli, prošli, přišli. . . aj odišli.

23.01.2024

68/ Vojak je magor, vojak je hlupák, vojak je vygumovaný mozog. Vojak je dieťa generálov bez srdca zabíjajúce deti výrobcov zbraní zbraňami iných výrobcov zbraní. Vojak je magor, vojak je hlupák, vojak je vygumovaný mozog. Vojak je nástroj bez mysle bojujúci za idey diktátorov chcejúcich ovládnuť tento (s)prostý svet. Vojak je magor, vojak je hlupák, vojak je vygumovaný [...]

UA Vojak / UA Armáda /

Vovčansk v Charkovskej oblasti bráni aj Slovák. Ako hodnotí situáciu?

17.05.2024 11:00

Boje sa vedú o každú ulicu, o každý dom. Rusi majú veľké straty, ale ich veleniu to očividne neprekáža, vysvetľuje slovenský bojovník.

lukáš machala

Rezort kultúry nepoprel účasť konšpirátora Machalu v projekte mediálnej výchovy. Do učiva vraj zasahovať nebude

17.05.2024 10:52

Ministerstvo kultúry má v pláne spolu s ministerstvom školstva zabezpečovať riadny výkon mediálnej výchovy pre základné a stredné školy.

polárna žiara

Čína si už brúsi zuby. Posledný voľný kus zeme na strategickom súostroví Arktídy je na predaj

17.05.2024 10:19

Záujemcovia môžu získať odľahlý pozemok s názvom Söre Fagerfjord na juhozápade Svalbardu za 300 miliónov eur.

Václav Klaus

Ochranka zlyhala aj pri Klausovi. Vtedy mal však útočník iba airsoftovú pištoľ

17.05.2024 10:00

„Keby mal ostrú zbraň, tak sme bez prezidenta,“ povedal český bezpečnostný expert Andor Šándor o incidente z roku 2012, keď mladý výtržník vystrelil na Václava Klausa.

veroninmichal

Píšem ako myslím... Myslím ako cítim... Cítim ako to je...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 98
Celková čítanosť: 162541x
Priemerná čítanosť článkov: 1659x

Autor blogu